JoynJoyn® in een notendop…

JoynJoyn® is een persoonlijke mobiliteitsassistent voor uw dagelijkse leven.

JoynJoyn® helpt u om - in real-time - de beste optie te kiezen voor uw verplaatsingen in uw favoriete stad. JoynJoyn® wijst u de weg naar intelligente mobiliteit!

ALWAYS WITH YOU

JoynJoyn® is 24/7 beschikbaar en gebruiksvriendelijk. U moet geen app downloaden en u moet zich niet registreren op een website… Ontdek JoynJoyn® in Messenger op uw smartphone.

ALL-IN-ONE

Onze aanbevelingen omvatten de (gedeelde) auto, de (gedeelde) fiets, de trein, de tram, de metro, de bus, te voet of eender welke combinatie van deze mogelijkheden. JoynJoyn® gaat er prat op zowel internationale oplossingen als lokale spelers te integreren.

Slim!

Onze grootste prioriteit? De kwaliteit van onze aanbevelingen! Dankzij het gebruik van nieuwe technologieën kan JoynJoyn® rekening houden met mobiliteitsgegevens in real-time, precieze weersvoorspellingen of andere informatie die uw verplaatsing aangenamer kan maken.

Persoonlijk

Deel uw voorkeuren met JoynJoyn®. Zeg wat u leuk vindt… of niet leuk, zodat de oplossing uw beste oplossing kan berekenen en voorstellen. Gaat u liever te voet? Neemt u ‘s nachts niet graag de metro? JoynJoyn® houdt hiermee rekening in de aanbevelingen.

Multimodaal

Soms vereist uw verplaatsing een combinatie van verschillende vervoermiddelen. JoynJoyn® is perfect in staat om deze verbindingen tot stand te brengen om uw mobiliteit te verbeteren.

Vervoersbewijs

Heeft uw zus uw tienrittenkaart? Een immense rij aan het loket? Geen probleem! JoynJoyn® zal binnenkort de mogelijkheid bieden om uw vervoersbewijs online aan te kopen en op te slaan op uw telefoon.

PERSOONLIJKE MOBILITEITSASSISTENT

Verbeter uw app of site door de mobiliteitsoplossing JoynJoyn® erin te integreren!

DE MOBILITEITSOPLOSSINGEN

Joyn Joyn® werkt nauw samen met veel acteurs van de mobiliteit:
Onze Klanten & Partners

Get in touch

If you would like to use JoynJoyn in your city, become a partner or use JoynJoyn to go to work!