Laten we de Stedelijke Mobiliteit Opnieuw Uitvinden

Stedelijke mobiliteit is aan het begin van een grote revolutie. We willen dat je ervan profiteert. Je begeleiden naar een slimmere mobiliteit, die beter aangepast is aan de stad en aan je behoeften.

JoynJoyn® is een mobiliteitsassistent voor je dagelijkse leven. Het helpt u om de beste optie van gedeelde mobiliteit rond u en in real-time te visualiseren.

Around Me

JoynJoyn® is 24/7 beschikbaar en gebruiksvriendelijk. In een oogwenk krijg je een duidelijke beeld van alle beschikbare mobiliteitsoplossingen om je heen.

ALL-IN-ONE

Joyn Joyn® is de meest uitgebreide assistent. Onze aanbevelingen omvatten de meest relevante oplossingen in Brussel: (gedeelde) auto’s, (gedeelde) fietsen, gedeelde scooters, tram, bus, metro of een combinatie hiervan.

Slim!

Through the usage of the latest technologies, Joyn Joyn® takes into account all contextual information to make your trip as enjoyable as possible.

Persoonlijk

At anytime you can customize the App in order to only see your preferred mobility solutions.

Multimodaal

Soms vereist uw verplaatsing een combinatie van verschillende vervoermiddelen. JoynJoyn® is perfect in staat om deze verbindingen tot stand te brengen om uw mobiliteit te verbeteren.

Vervoersbewijs

Heeft uw zus uw tienrittenkaart? Een immense rij aan het loket? Geen probleem! JoynJoyn® zal binnenkort de mogelijkheid bieden om uw vervoersbewijs online aan te kopen en op te slaan op uw telefoon.

Hoe werkt het ?

JoynJoyn® toont u in realtime alle mobiliteitsoplossingen die beschikbaar zijn om u heen om u naar uw bestemming te brengen.

Mobiliteitoplossingen

De volgende mobiliteitsoplossingen zijn vandaag beschikbaar met Joyn Joyn®. Gedetailleerde beschrijving van de diensten is hier beschikbaar.
Onze Klanten & Partners

Get in touch

Als u Joyn Joyn® in uw stad wilt gebruiken, een partner wilt worden of JoynJoyn wilt gebruiken om aan het werk te gaan!