Laten we de Stedelijke Mobiliteit Opnieuw Uitvinden

Stedelijke mobiliteit is aan het begin van een grote revolutie. We willen dat je ervan profiteert. Je begeleiden naar een slimmere mobiliteit, die beter aangepast is aan de stad en aan je behoeften.

JoynJoyn is een mobiliteitsassistent voor je dagelijkse leven. Het helpt u om de beste optie van gedeelde mobiliteit rond u en in real-time te visualiseren.

Around Me

JoynJoyn is 24/7 beschikbaar en gebruiksvriendelijk. In een oogwenk krijg je een duidelijke beeld van alle beschikbare mobiliteitsoplossingen om je heen.

ALL-IN-ONE

Joyn Joyn is de meest uitgebreide assistent. Onze aanbevelingen omvatten de meest relevante oplossingen in Brussel: (gedeelde) auto’s, (gedeelde) fietsen, gedeelde scooters, tram, bus, metro of een combinatie hiervan.

Slim!

Door het gebruik van de nieuwste technologieën houdt Joyn Joyn rekening met alle contextuele informatie om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Persoonlijk

U kunt op elk moment de app aanpassen om alleen uw favoriete mobiliteitsoplossingen te zien.

Multimodaal

Soms is het logischer om verschillende transportmodi te combineren. JoynJoyn zal hier rekening mee houden om uw reis te verbeteren.

Vervoersbewijs

Vergeet de lange wachtrijen bij de kiosk of de rammelende munten in je zak. JoynJoyn biedt u binnenkort de mogelijkheid om uw ticket te kopen en op te slaan op uw smartphone.

Hoe werkt het ?

JoynJoyn toont u in realtime alle mobiliteitsoplossingen die beschikbaar zijn om u heen om u naar uw bestemming te brengen.

Mobiliteitoplossingen

De volgende mobiliteitsoplossingen zijn vandaag beschikbaar met JoynJoyn. Gedetailleerde beschrijving van de services is beschikbaar hier.
Onze Klanten & Partners

Get in touch

Als u Joyn Joyn in uw stad wilt gebruiken, een partner wilt worden of JoynJoyn wilt gebruiken om aan het werk te gaan!