Joyn Joyn is dagelijks een persoonlijke mobiliteitsassistent. Dat wil zeggen, het is erop gericht om u elke dag te helpen bij uw mobiliteitskeuzes. Het is persoonlijk: Joyn Joyn zal uw voorkeuren in overweging nemen om de best mogelijke aanbevelingen te delen op basis van uw profiel en informatie die u hebt meegedeeld. Joyn Joyn vertrouwt op realtime informatie die beschikbaar is voor zijn berekeningen. Joyn Joyn gebruikt een maximum aan informatie op het moment van het verzoek en rekening houdend met de locatie van de gebruiker. Joyn Joyn laat je kennismaken met intelligente mobiliteit!

Joyn Joyn is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Hij is altijd bij je en klaar om gebruikt te worden. Joyn Joyn is beschikbaar via een chatbot (te vinden op Messenger), via een IOS- en Android-applicatie en via een API die eenvoudig kan worden geïntegreerd op verschillende platforms.
De kwaliteit van de gedeelde aanbevelingen is erg belangrijk voor Joyn JoynJoyn Joyn integreert verschillende soorten transportmiddelen. Bijvoorbeeld auto, gedeelde auto, fiets, gedeelde fiets, trein, tram, metro, bus, wandeling of een combinatie hiervan.Joyn Joyn® is er trots op om zowel internationale oplossingen als lokale spelers te integreren.

De transportmodi die momenteel zijn geïntegreerd, zijn:

MIVB: de MIVB is een overheidsinstantie die door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wordt belast met het organiseren van de exploitatie van het openbaar vervoer op zijn grondgebied. Het doel ervan is de ontwikkeling van de mobiliteit in Brussel te bevorderen. Het MIVB-netwerk bestaat uit 4 metrolijnen, 17 tramlijnen en 50 buslijnen (+11 Noctis nachtbuslijnen). Zowat 1.200 voertuigen circuleren op deze lijnen, 7 dagen per week, 20 uur per dag. Taxis Verts: Taxis Verts is een bedrijf gespecialiseerd in personenvervoer en expresvervoer van post en pakketten tot 20 m3. Bijna 500 taxi’s en 120 bestelwagens zijn beschikbaar in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in de randgemeenten van de Brusselse agglomeratie en in heel België of in het buitenland (buurlanden). Taxis Verts biedt een snelle kwaliteitsservice en een persoonlijke service op maat van elke specifieke behoefte.

 Cambio: Cambio is een gedeelde auto dienst. Cambio belooft je een auto waar je wilt, wanneer je maar wilt! Na een snelle en eenvoudige registratie op de Cambio-website en een registratiebevestiging, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een auto reserveren, per telefoon, internet of via de Cambio-app. Reserveringen gebeuren ruim van tevoren of op het laatste moment. Zodra de reservering is gemaakt, haalt u uw auto op bij het gekozen station. Het voertuig wordt geopend met uw persoonlijke kaart. Elke maand ontvangt u een factuur met al uw boekingen en worden de kosten van uw reis gedetailleerd vastgelegd. Cambio is economisch en ecologisch.

ZenCar: ZenCar “zero emission – zero noise” is een autoverhuurservice voor autodelen van elektrische auto in Brussel. ZenCar biedt een gevarieerde vloot van 100% elektrische voertuigen die het milieu respecteren: compacte, utilitaire, stedelijke of high-end voertuigen. ZenCar is autohuur, eenvoudig, handig en elektrisch. De procedure om van deze service te profiteren is eenvoudig: registratie, reservering, gebruik. Met ZenCar kunt u profiteren van een parkeerplaats bij uw kantoren voor slechts 21 euro per dag exclusief btw. ZenCar heeft een aanbod voor studenten en is gepositioneerd als de beste oplossing voor studenten die op zoek zijn naar gemakkelijke en ecologische mobiliteit in Brussel.

Villo!: Villo! is de gedeelde fietsservice in Brussel, beschikbaar in de 19 gemeenten van de hoofdstad. Villo! Is een selfservice huursysteem, zeer gebruiksvriendelijk en 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar Gebruikers kunnen een abonnement (langetermijnkaart) of een tijdelijk ticket (7 dagen of 1 dag) kiezen. Op vertoon van dit ticket of abonnement kunnen gebruikers hun fiets direct bij de terminal afhalen. Gebruikers kunnen de fiets dan terugbrengen naar een willekeurige terminal door deze vast te maken. De fietsen die te huur worden aangeboden, zijn comfortabel en beheersbaar. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slecht weer en intensief gebruik.

Uber: Uber geeft energie aan Brussel. Je race op aanvraag. Waar u ook heen wilt, met de Uber-app bent u binnen enkele minuten in contact met een betrouwbare, veilige en goedkope chauffeur. Je betaalt automatisch voor je race via de applicatie: vergeet je portemonee! De applicatie biedt 3 opties: UberX, Uber tegen minimumprijzen; UberBlack, de originele Uber; UberVan, plaats voor iedereen. Voor een meer verbonden en minder verstopte wereld. Uber is geen drager. Het is niet nodig om een ​​fooi achter te laten. De vaste prijzen zijn van toepassing op de rechtstreekse vluchten tussen de aangegeven plaatsen. Elke extra stop kan de prijs van de race verhogen. Toepasselijke tolheffingen en toeslagen kunnen aan het tarief worden toegevoegd. Tarieven veranderen tijdens piekuren om de beschikbaarheid van voertuigen te garanderen.

NMBS: de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen is de onderneming die de infrastructuur beheert en het Belgische spoorwegnet exploiteert. Mobiliteit is een recht voor iedereen en een dagelijkse behoefte om naar werk, school of vrije tijd te gaan. De NMBS wil al zijn klanten veilige, betrouwbare en duurzame mobiliteit van deur tot deur aanbieden. Tussen grote centra, in suburbane gebieden, en ook om meer landelijke gebieden te bedienen. De ambitie van de NMBS is om haar passagiers per trein te vervoeren, op een veilige, stipte en comfortabele manier; treinen op een efficiënte en verstandige manier beheren, onderhouden en vernieuwen; om vriendelijk welkom te heten in functionele stations. NMBS richt zich op particulieren en bedrijven (corporate) voor een nationale of internationale dienst.

TEC: TEC (“Transport En Commun” in het frans) duidt 5 openbare vervoersbedrijven aan die op het grondgebied van het Waals Gewest opereren: TEC Brabant Wallon, TEC Charleroi, TEC Hainaut, TEC Liège-Verviers en TEC Namur-Luxembourg. De TEC is gepositioneerd als een actor van mobiliteit, economische, sociale en duurzame ontwikkeling in Wallonië. De TEC-groep bestaat uit bijna 2500 voertuigen die dagelijks door 777 lijnen in Wallonië worden ingezet om de bevolking van dienst te zijn. De TEC onderschrijft de principes van duurzame ontwikkeling en wil bijdragen aan de opkomst ervan, om een ​​levensvatbaar land achter te laten voor toekomstige generaties. TEC’s bieden verschillende prijsformules: unitaire titel, multi-cursus ticket of abonnement. De prijs varieert afhankelijk van de gekozen titel en de lengte van de af te leggen reis. Het is ook mogelijk om zijn TEC-ticket te combineren met een ticket van een ander openbaar vervoersnetwerk (bijv. De MIVB).

DriveNow: DriveNow is een gedeelde autoservice van autofabrikant BMW en Sixt autoverhuurbedrijf. DriveNow belooft een nieuwe manier om van Brussel te genieten, dankzij 310 Mini- en BMW-auto’s die op elk moment van de dag op u wachten en u overal in Brussel snel en gemakkelijk en voordelig vervoeren. Met DriveNow kun je een auto huren wanneer je het nodig hebt. De gebruiker heeft de keuze tussen 5 modellen van BMW en MINI. Op de bestemming laat de gebruiker de auto in de activiteitenzone. Om te profiteren van DriveNow moet u zich registreren en de applicatie downloaden. DriveNow biedt flexibele tarieven (0,33 ct / min) – dit tarief is inclusief brandstof, parkeren, motorrijtuigenbelasting en verzekeringen.

Billy : Billy-fietsen zijn gedeelde fietsen in Brussel. Deze fietsen zijn elektrisch en je kunt ze overal in Brussel ophalen en laten vallen. Er is geen terminal, je kunt de fietsen overal achterlaten. Het is uw smartphone die de fiets bestuurt! Elektrische fietsen zijn het snelste vervoermiddel in Brussel. Voor tochten van minder dan 3 km is de fiets sneller dan enig ander vervoermiddel. Billy-fietsen zijn gemakkelijk te gebruiken, omdat ze elektrisch zijn, bereik je gemakkelijk een snelheid van 25 km / uur. Billy’s prijzen zijn concurrerend, ze zijn gebaseerd op de prijs van ander openbaar vervoer in Brussel. Na registratie en validatie is alle gebruik eenvoudig via de applicatie.

De Lijn: De Lijn is de slimme reisgenoot voor reizen door heel Vlaanderen. De Lijn staat dicht bij zijn passagiers dankzij een breed scala aan duurzame en kwalitatieve transportoplossingen waar veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie de belangrijkste zorgen zijn. De Lijn is een belangrijke gesprekspartner van de Vlaamse overheid bij de ontwikkeling van het mobiliteitsbeleid en ondersteunt zo de economische, ecologische en sociale ontwikkeling. Reizigers die op de lijnen van De Lijn willen reizen, kunnen zich abonneren op een abonnement of een enkeltje gebruiken. Naast de reguliere lijnen biedt De Lijn ook passagiersnachtlijnen, een lijn naar de Belgische kust en vervoer naar evenementen.

TaxiStop: TaxiStop beheert verschillende mobiliteitsdiensten. Het carpoolaanbod is beschikbaar in verschillende varianten: Schoolpool, voor ouders die de ridesharing naar de school willen organiseren; CozyCar, voor vrienden die een auto met elkaar willen delen; Carpool, om gemakkelijk een carpoolpartner te vinden, regelmatig of af en toe; Eventpool, om verschillende mensen te verzamelen die naar hetzelfde evenement of festival gaan.

EuropCar: EuropCar is een verhuurservice voor auto’s en bedrijfsvoertuigen in België. EuropCar is bedoeld voor particulieren en bedrijven. Bespaar tijd met de online registratiedienst. Van kleine stadsauto’s tot luxe auto’s, minibussen en bestelwagens, EuropCar biedt een ruime keuze aan huuropties.

Scooty: Scooty biedt gedeelde en zelfservice elektrische scooters. Dankzij Scooty kunt u nu een elektrische scooter zonder sleutel vinden, boeken en besturen! Het enige dat u nodig hebt, is de Scooty-app en dus uw smartphone. Je betaalt zolang je rijdt. Elektrische scooters zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en worden aangeboden met 2 helmen. De gebruiker moet een B-vergunning hebben en tijdens de huur verzekerd zijn. Scooty scooters zijn elektrisch, 100% groen en stil.

C-TEC: C-Tec wilt de beste partner zijn van organisaties voor het beheer van professionele wagenparken van fietsen en lichte elektrische voertuigen van A tot Z. C-Tec presenteert zichzelf als de meest efficiënte oplossing voor overzichtelijke en vriendelijke steden, met minder CO2 en meer welzijn. C-Tec beheert gecombineerde auto- / fietsverhuuroplossingen en meer. C-Tec integreert zachte en elektrische mobiliteit voor het welzijn van werknemers. C-Tec beheert mobiliteit op locatie (business & events) en biedt oplossingen voor alle situaties.

BePark : BePark is en een parkeerservice waarmee u gemakkelijk een parkeerplaats kunt vinden. Het is eenvoudig, snel en flexibel. Via de BePark-website kunt u zoeken naar de parkeerruimte waarin u bent geïnteresseerd, deze reserveren en gewoon komen parkeren. BePark is een parkeeroplossing om uw leven te vereenvoudigen! BePark is beschikbaar voor particulieren en bedrijven.

ZipCar: ZipCar biedt gedeelde autos in free floatingvloot aan in Brussel. ZipCar is een alternatief voor autoverhuur, ideaal voor korte ritjes. Dank aan ZipCar, neem een ​​auto en laat hem waar je wilt. Na een snelle registratie via de website of de applicatie (je hebt je identiteitskaart, rijbewijs en creditcard nodig), heb je toegang tot honderd auto’s in heel Brussel. Aan het stuur bent u vrij om te gaan waar u maar wilt, maar u moet de ZipCar altijd naar de ZipCar-zone terug brengen.

Ubeeqo: Ubeeqo is een shared car-service in Brussel. Om van een Ubeeqo-voertuig te kunnen genieten, moet je eerst je gebruikersaccount maken, dan kun je de applicatie downloaden voor optimaal gebruik van de Ubeeqo-service. Je kunt een auto boeken via de app of de website. Om de gehuurde auto te openen, hebt u de app op uw smartphone of uw Ubeeqo-kaart nodig. Klantenservice is beschikbaar voor gebruikers. Aan het einde van uw reis moet u de auto op het startpunt parkeren.

Pickme-Up: Pickme-up is een efficiënt systeem om een ​​chauffeur onmiddellijk of van tevoren te boeken op Brussel, met een prijsopgave. De gebruiker heeft de keuze uit 4 soorten voertuigen: economy, business, minivan of luxe minibus en ontvangt informatie over de bestuurder. Auto’s zijn overal in Brussel en bedienen de treinstations en de luchthaven. Het gebruik van de app is gemakkelijk en snel: in 10 seconden kun je een chauffeur reserveren. Beveiligde betaling gebeurt met een creditcard. Pickme-Up heeft een sponsorschapsysteem opgezet.

oBike: oBike biedt een eenvoudige, economische en milieuvriendelijke oplossing voor stedelijke mobiliteit, dankzij het systeem van onbeperkte zelfbedieningsfietsen die overal en altijd beschikbaar zijn. oBike is een snel en duurzaam alternatief voor autoritten, geconfronteerd met congestie in stadscentra en transitoritten die verschillende veranderingen vereisen. Om een ​​oBike te gebruiken, moet u zich registreren en de applicatie downloaden, een aanbetaling doen (momenteel op promotie: 5 euro) en uw account crediteren (5 euro ook). Boek dan gewoon een oBike en ontgrendel hem met de app. De kosten zijn 0,5 euro per half uur (of 1 euro / uur). Met de formule ‘abonnement’ hebben gebruikers geen tijdslimiet voor het gebruik. Aan het einde van de reis moet u uw fiets op het trottoir parkeren zonder voetgangers te hinderen en handmatig vergrendelen.